Tandartspraktijk
Raafstraat

Uw rekening via Infomedics

Aangezien wij als tandartspraktijk liever alle aandacht besteden aan u als patient, hebben wij de facturering uitbesteed aan het factureringsbedrijf Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders. Zoals tandartsen,orthodontisten ,huisartsen en ziekenhuizen. Voor meer informatie over Infomedics kunt u op de volgende link klikken https://www.infomedics.nl/

Wat betekent dit voor u ?
Ongeacht welke tandartsverzekering u heeft declareert de praktijk uw tandartskosten allereerst rechtstreeks bij  uw zorgverzekeraar. Als u niet volledig verzekerd bent, betaalt u alleen het niet verzekerde deel. U hoeft dus niets voor te schieten en u ontvangt alleen een (rest) nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Deze nota ontvangt u dan via Infomedics. Dit is voor u wel  zo gemakkelijk.

Gemak bij de betaling van uw ontvangen nota
U ontvangt een nota van Infomedics en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd. Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Infomedics. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het gehele bedrag aan Infomedics. 

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of het recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

U kunt de nota van Infomedics op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld via iDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving . Bekijk alle betaalmogelijkheden op de website van Infomedics.

Infomedics hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer ruimte nodig om de nota te voldoen? Neem dan contact op met Infomedics voor het treffen van een betalingsregeling. Zo kunt u bijvoorbeeld kosteloos ‘Uitstel van betaling’ aanvragen. Ook is het mogelijk om ‘Betaling in termijnen’ aan te vragen.

Heeft u een vraag over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw ontvangen nota kunt u veel informatie terugvinden op https://www.infomedics.nl/hulp-vragen

Contactgegevens Infomedics
Website: https://www.infomedics.nl/
Contact Infomedics : https://www.infomedics.nl/contact
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 036 – 20 31 900

Bekijk hieronder de informatiefolder en een voorbeeld factuur

18 & 19 mei gesloten

Wegens Hemelvaart is onze praktijk gesloten, vanaf maandag 22 mei gelden de reguliere openingstijden