Ben ik zèlf voldoende veilig om een afspraak met de tandarts te maken? Doorloop via dit scherm deze eenvoudige vragen om dat zeker te weten:

 

• Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38⁰C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies? 

• Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten? 

• Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden? 

• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona en heeft u in de afgelopen 2 weken contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 

• Bent u in thuisisolatie (verplichte quarantaine) (vanwege direct contact met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld? 

• Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking? 

 

Is het antwoord op een van bovenstaande vragen ‘JA’? Dan zal uw afspraak geannuleerd moeten worden. Geef ons dan zo spoedig mogelijk bericht, dat kan per mail op info@raafstraat.nl of telefonisch  op 0492-537169.

 

Daarnaast gaat het juist wèl om een ‘JA’ op de volgende vraag:  

·         Bent u verder goed gezond en voelt u zich op dit moment gezond?

Indien dit allemaal in orde is kunt u op uw afspraak komen.

 

WILT U OM DUBBELE BEVRAGING TE VOORKOMEN U BIJ BINNENKOMST MELDEN AAN DE BALIE EN DAARBIJ MELDEN DAT U DE CORONAVRAGEN GUNSTIG DOORLOPEN HEBT?

 
Bereid u voor op uw bezoek door hier te klikken voor een korte video